Submitted by bharanikumariyer on Sun, 11/07/2021 - 22:19
Mantras
Homam Mantras

Homam Mantras
மஹா கணபதி மந்திரம் :

ஓம் ஸ்ரீம் ஹிரீம் க்லீம் க்ளவும் கம் கன் கணபதியே
வரவரத சர்வ ஜன மே வசமா நயதோ  ॥

Om Shreem Hreem Kleem Glaum Gam Ganapataye Vara Varad Sarvajana-may Vashamanaye THO  ॥

மஹா கணபதி காயத்ரி  ஹோமம் 

ஓம் தத்புருஷாய வித்மஹே வக்ர துண்டாய தீமஹி தந்நோ தந்தி : ப்ரசோதயாத்.
ஸ்வாஹா  ஹா ! மஹா கணபதை இதம் நமஹ  ॥

Om tatpurushaya vidmahe vakratundaya dhimahi tanno dantih prachodayat Swaha  ॥ HA  ॥
Maha gapathaiya idham namaha

ருத்ரம் காயத்ரி  ஹோமம்  
ஓம் தத்புருஷாய வித்மஹே ॥ மஹாதேவாய தீமஹி  ॥ தன்னோ ருத்ர ப்ரச்சோதயாத்  ஸ்வாஹா  ॥ ருத்ராய  இதம் நமஹ ॥

Om Tatpurushaya Vidmahe  ॥ Mahadevaya Dhimahi Tanno Rudra Prachodayat Swaha  ॥ Rudraaya idham namaha  ॥

பிரம்மா காயத்ரி மந்திரம்
ஓம் வேதாத்மனாய வித்மஹே ஹிரண்ய கர்ப்பாய தீமஹி தந்நோ ப்ரம்ம: ப்ரசோதயாத்  ஸ்வாஹா  ஹா  ॥ மஹா பிரம்மாய இதம் நமஹ  ॥

Om Vedhathmanaaya Vidmahe hiranya-garbhaya dheemaHi Tanno brahma Prachodayat Swaha  ॥ brahmaaaya idham namaha  ॥
மஹா லக்ஷ்மி காயத்ரி ஹோமம் 

ஓம் மஹலக்ஷ்ம்யைச வித்மஹே விஷ்ணு பத்ந்யைச தீமஹி தந்நோ லக்ஷ்மி: ப்ரசோதயாத் 
 ஸ்வாஹா  ஹா  ॥ மஹா லக்ஷ்ம்யைச இதம் நமஹ  ॥

Om Shree Mahalakshmyai Cha Vidmahe Vishnu Patnyai Cha Dheemahi Tanno Lakshmi Prachodayat Om ॥
ஆயுஷ மந்திரம் 

வருஷாவிரிதிற் ப்ரிய தேவி சர்வே வர்ஷ ஸமாஷ் ஷ்ருதஹ அதர்ஷாம் ஹோமையிஷாமி ஆயுற் விரித்திற் த்தினே  த்தினே  ॥ 
ஆயுர் தேவதா பியாயஸ் ஸ்வாஹா  ॥ ஆயுர்த்தேவதா  ப்பியாய இதம் நமஹ   ॥

Varusha vridhir priyadevi sarvey varsha samaash shruda^ha adharshaam
Homai^shyaami aayur vridhir dhiney  ॥ 
Aayur Devathaabhyo biyaayas swaha   ॥ Aayur Devathaabhyo biyaaya idham namaha 
சுதர்சன காயத்ரி மந்திரம்

ஓம் சுதர்ஹநாய வித்மஹே மஹாஸ்வாலாய தீமஹி தன்னோ சக்ரஹ் ப்ரசோதயாத் ஸ்வாஹா ஹா  ॥ சுதர்ஹநாய இதம் நமஹ   ॥

Om Sudarshanaya Vidmahe Mahaajvaalaaya Dheemahi, Tanno Chakrah Prachodayaat swaha ha  ॥ Sudarshanaya idham namaha  ॥
 
மஹா மிருத்யுஞ்ஜய மந்திரம் 
ஓம் மிருத்யுஞ்ஜயாய ருத்ராய நீலகண்டாய சாம்பவே ॥ அமிர்தேசாய சர்வாய மகாதேவாயதே நமஹா  ॥ 
மிருத்யுஞ்ஜய தேவதா ப்யாயஸ்  ஸ்வாஹா  ॥ 
மிருத்யுஞ்ஜய தேவதா ப்யாய இதம் நமஹ   ॥ 


Om Mrityunjaya Rudraya Neelakantaya Sambhave Amriteshaya Sarvaya Mahadevaya De Namaha
Mrityunjaya devathaa biyaaya swaahaa   ॥
Mrityunjaya devathaa biyaaya idham namaha   ॥

Write mantras

Mantras Sort
0
Ashtothram Tag